Dag Øivind Antonsen

Bilde: Dag Oivind

Prosjektportefølje

Olsø, T. M., Gudde, C. B., Moljord, I. E. O., Evensen, G. H., Antonsen, D. Ø. & Eriksen, L. (2016). More than just a bed: mental health service users’ experiences of self-referral admission. International Journal of Mental Health Systems, 10(11). Doi: 10.1186/s13033-016-0045-y.

Gudde, C. B., Olsø, T. M., Antonsen, D. Ø., Rø, M., Eriksen, L. & Vatne, S. (2013). ‘Experiences and preferences of users with major mental disorders regarding helpful care in situations of mental crisis.’, Scandinavian Journal of Public Health, 41(2), s. 185-190.

 

About Ingvild M. Kvisle

Ansatt som prosjektmedarbeider i KBT. Jobber med Bruker Spør Bruker, dialogmøter, nettside og sosiale medier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *