Anders Broli Asphaug

Bilde: Anders Asphaug

Arbeider med

Utvikling og koordinering av kurs og seminarer som KBT tilbyr på feltene brukerinvolvering, kommunikasjon og selvutvikling.

 

Bakgrunn

De siste ti årene har jeg jobbet med kommunikasjon og menneskelig utvikling i forskjellige sammenhenger, først som forsker og senere som kursholder og veileder. Jeg har jobbet med mennesker fra mange forskjellige livssituasjoner, med spesielt to hovedfokus: beboere og ansatte på asylmottak, og privatmarkedet for selvutvikling. Jeg er sertifisert lærer og veileder i Inner Relationship Focusing, er utdannet i relasjonsbasert konfliktarbeid med mer. Jeg er forøvrig samfunnsviter, med mastergrader i geografi og sosialantropologi.

 

Ønsker å bidra med

Jeg vil gjerne bidra til å støtte folk til mer bevissthet rundt hvem de er, og hvordan de kan få det best mulig, med seg selv og med andre. Jeg er samfunnsengasjert, og tror at det beste for samfunnet er det som er best for hver enkelt. Når en person får utfolde seg på en måte som passer dem, gir det fordeler til alle. Da trengs det både god selvforståelse og god kommunikasjon.

About Ingvild M. Kvisle

Ansatt som prosjektmedarbeider i KBT. Jobber med Bruker Spør Bruker, dialogmøter, nettside og sosiale medier.